Mads som skilærer i Wagrain

24 October 2019

19 årige Mads Bjerring tilbragte 15/16 sæsonen på en skiskole i Wagrain.
Han har igennem Snowminds taget en østrigsk Anwärter-uddannelse, der gør, at han er trænet og uddannet til at lære børn at stå på ski.

Mads Bjerring mener, at en sæson på ski i sabbatåret, har givet ham oplevelser for livet. Det er sundt at lære, hvad det vil sige at sælge en vare, sige goddag til en kunde og smile til sin chef.

Politiken fulgte Mads rundt i én dag for at få indblik i hverdagen på en skiskole i Wagrain. Her så de, hvordan han håndterer forskellige situationer med børnene, de andre skilærere, chefen og juleaften.

"For mig er det et år, jeg bruger til at komme væk hjemmefra. Det er alvor på en helt anden måde, end hvis jeg var flyttet i lejlighed i København. Hernede må du klare dig selv. Har du ingen penge, må du spise pasta med pesto. Du bliver testet på din person og finder ud af, hvem fa’en du er", fortæller Mads Bjerring til Politiken.

Så gør det jo heller ikke noget, at man bliver eminent til at stå på ski - måske endda bedre end sin storebror. Mads fik i uge otte besøg af hele familien. Her kom også storebror på besøg, som Mads ellers altid har betragtet som "sindssygt god" til at stå på ski. "Jeg glæder mig da til, at jeg skal vise ham nogle ting", siger Mads med et smil på læben.
Læs hele artiklen på Politiken.dk

Skrevet af

Mads