Wagrain er det perfekte valg for en dansk familie

31 October 2019

Skimundi sender hvert år hundredevis af danske skiturister og familier til Wagrain med undervisning af danske instruktører. En af fordelene ved at booke dansk skiskole i Wagrain er den børnevenlige undervisning, som skiskolen i høj grad fokuserer på. Dermed giver det også en skønnere og mere stressfri skiferie, når man har en dansk instruktør at spørge til råds omkring byen, pisterne, restauranter osv.

Vi har spurgt en af vores dygtige danske instruktører i Wagrain, Mads, om hvorfor Wagrain er den oplagte destination for familien og børnene på skiferien. Mads er skiinstruktør igennem Snowminds og tog sin instruktøruddannelse tilbage i November 2015.

Efter din mening, hvorfor er Wagrain et familievenligt skiresort?

Wagrain er et godt sted for børn og familier, fordi skiskolen tager sig godt af børnene og de voksne. Man finder ikke et sted i Østrig, som er så fokuseret på børnevenlig undervisning. Wagrain by er stille men med muligheder for at kunne nyde den østrigske stemning, og der er også mulighed for, at man kan nyde en aften uden for hotellet, på Riverside, hvor både børn og voksne er mere end velkomne.

Wagrain som børnevenlig destination?

Børnene er specielt glade, hurtige og kommer oftest nemt videre til de sværere bakker. Det er det vildeste at fortælle vennerne derhjemme, at man har kørt på en rød piste, for wagrain har nemlig de pister, som er lavet til, at man ikke behøver at være verdensmester på ski for at stå på dem.

Hvilke ugentlige arrangementer og aktiviteter arrangerer skiskolen?

Skiskolen i Wagrain går meget op i, at børnene føler sig sikre, og at det skal være sjovt at stå på ski - også når man ikke er gammel nok til at stå i offpisten. Der bliver arrangeret løb med børnene, og de har mulighed for at spise med skilærerne.

Gode råd og tips til familiens skiferie i Wagrain?

For det første er det vigtigste at få børnene i skiskole. Det næste er at sørge for at komme så meget rundt i Wagrain-området som muligt. Det er kæmpe stort, og der er utallige muligheder for at få noget rigtig dejligt skiløb. Tag ud og spis nede i Wagrain centrum bare for at mærke den gode og hyggelige stemning i byen. Til sidst så tag en dag, hvor I tager hele familien med på Riverside, spis og drik en øl, og mød Peter, Sean og alle de andre super søde mennesker, som arbejder der.

Tre oplevelser som SKAL prøves i Wagrain?

  1. Restaurant Hubertus, hvor du går ned og spiser noget lækkert mad og drikker en stor fadøl.

  2. Hvis man stadig hungrer efter mere god mad, så er det næste stop Almonte, som gør lidt ekstra med maden, og det kan være en rar afveksling fra det oftest ensartede østrigske madbord.

  3. Til sidst skal man jo også på afterski, og selvom man let kan overtales til at tage til Kuhstall, så vil jeg klart anbefale Kühberg, som er lidt mindre og derfor også mere livlig. Her er der kædedans og live musik, og det er også her, at man finder alle skilærerne. Dog skal man se Kuhstall: baren er kæmpe stor i sig selv, og deres hjemsøgende pomfritter er så gode, at de bare skal opleves i sig selv.

Vil du gøre din skiferie lettere og sikre en tryg, sikker og sjov skioplevelse, så bestil dansk skiskole i Wagrain hos Skimundi.

Skrevet af

Mads